Mergi la conţinutul principal

Despre Teens Jobs

Știm că tinerii de azi reprezintă viitorul de mâine, așa că Teens Jobs este prima platformă de joburi dedicate exclusiv elevilor și studenților, pentru un viitor mai sigur!
#BuildingaBetterFuture

Dacă îți dorești un loc de muncă pe perioada vacanței de vară sau un job part time, Teens Jobs este locul perfect pentru a explora oportunitățile tale profesionale. Mai mult, partenerii noștri pun la dispoziția elevilor și studenților programe de internship plătite, trainee, mentorship, voluntariat, dar și o serie de joburi entry level pentru tinerii absolvenți.

De la locuri de muncă remote sau cu program flexibil, până la joburi on site în cele mai mari orașe din țară, Teens Jobs pune la dispoziția tinerilor o ofertă largă de oportunități profesionale. Aplică acum la cele mai căutate companii din România!

Vrei să recrutezi tineri profesioniști? Dacă ești reprezentantul unei companii în căutarea tinerelor talente sau dorești sau ai oportunități de muncă pentru elevi și studenți, Teens Jobs este canalul perfect pentru a găsi candidatul ideal! Creează-ți un cont de companie și listează anunțurile tale gratuit! În cazul în care ai nevoie de suport sau mai multe informații, scrie-ne un email pe adresa contact@teensjobs.ro.Construim un viitor mai sigur și echitabil, aducând împreună tinere talente și companii de top din România!